{ "newUi": { "sidebar": { "workspaces": { "title": "Obszary robocze", "saveCurrent": "Zapisz bieżące", "saveCurrentTitle": "Zapisz bieżący obszar roboczy", "saveCurrentDescription": "Zapisz każdą otwartą kartę, podzielony układ i rozmieszczenie paneli jako nowy nazwany obszar roboczy.", "nameLabel": "Nazwa", "namePlaceholder": "np. Debugowanie produkcji", "nameRequired": "Nazwa obszaru roboczego jest wymagana", "colorLabel": "Kolor", "workspaceCreated": "Zapisano obszar roboczy", "workspaceUpdated": "Zaktualizowano obszar roboczy", "workspaceDeleted": "Usunięto obszar roboczy", "workspaceDuplicated": "Zduplikowano obszar roboczy", "saveFailed": "Nie udało się zapisać obszaru roboczego", "updateFailed": "Nie udało się zaktualizować obszaru roboczego", "deleteFailed": "Nie udało się usunąć obszaru roboczego", "duplicateFailed": "Nie udało się zduplikować obszaru roboczego", "loadFailed": "Nie udało się załadować obszarów roboczych", "applyFailed": "Nie udało się zastosować obszaru roboczego", "deleteWorkspaceTitle": "Usuń obszar roboczy", "deleteWorkspaceDescription": "Czy na pewno chcesz usunąć „{{name}}”? Tego nie można cofnąć.", "noWorkspaces": "Brak zapisanych obszarów roboczych. Zapisz aktualny układ kart, aby rozpocząć.", "tabCount": "{{count}} karta", "tabCount_other": "{{count}} karty", "apply": "Zastosuj", "applyConfirmTitle": "Zastosuj obszar roboczy", "applyConfirmDescription": "Zastosowanie „{{name}}” zamknie bieżące karty i zastąpi je układem zapisanym w tym obszarze roboczym. Niezapisane zmiany bieżącego układu zostaną utracone.", "applyConfirmButton": "Zastosuj obszar roboczy", "updateWithCurrent": "Zaktualizuj bieżącym", "updateWithCurrentConfirm": "Nadpisać „{{name}}” obecnym układem kart?", "rename": "Zmień nazwę", "duplicate": "Duplikuj", "duplicateNameSuffix": "{{name}} (kopia)", "setDefault": "Ustaw jako domyślne", "unsetDefault": "Usuń jako domyślne", "defaultBadge": "Domyślny", "lastSession": "Ostatnia sesja", "lastSessionDescription": "Automatycznie aktualizowany o najnowszy układ kart. Zastosuj go, aby przywrócić to, co było otwarte.", "lastUsed": "Ostatnio użyte {{time}}", "neverUsed": "Nigdy nie zastosowano", "tabsSkipped": "Zastosowano obszar roboczy, pominięto {{count}} kart (host już nie istnieje): {{names}}" } } }, "nav": { "workspaces": "Obszary robocze" }, "onboarding": { "workflow_workspaces": "Obszary robocze", "workflow_workspaces_desc": "Zapisz zestaw otwartych kart i otwórz cały układ później." }, "hosts": { "docsLink": "Zobacz dokumentację" } }