{ "newUi": { "sidebar": { "workspaces": { "title": "Pracovní prostory", "saveCurrent": "Uložit aktuální", "saveCurrentTitle": "Uložit aktuální pracovní prostor", "saveCurrentDescription": "Uložte každou otevřenou kartu, rozdělené rozvržení a uspořádání panelů jako nový pojmenovaný pracovní prostor.", "nameLabel": "Jméno", "namePlaceholder": "např. ladění produktu", "nameRequired": "Název pracovního prostoru je povinný", "colorLabel": "Barva", "workspaceCreated": "Pracovní prostor uložen", "workspaceUpdated": "Pracovní prostor aktualizován", "workspaceDeleted": "Pracovní prostor smazán", "workspaceDuplicated": "Pracovní prostor byl duplikován", "saveFailed": "Uložení pracovního prostoru se nezdařilo", "updateFailed": "Aktualizace pracovního prostoru se nezdařilo", "deleteFailed": "Nepodařilo se smazat pracovní prostor", "duplicateFailed": "Nepodařilo se duplikovat pracovní prostor", "loadFailed": "Nepodařilo se načíst pracovní prostory", "applyFailed": "Použití pracovního prostoru se nezdařilo", "deleteWorkspaceTitle": "Smazat pracovní prostor", "deleteWorkspaceDescription": "Opravdu chcete smazat „{{name}}“? Tuto akci nelze vrátit zpět.", "noWorkspaces": "Zatím nejsou uložené žádné pracovní prostory. Chcete-li začít, uložte si aktuální uspořádání karet.", "tabCount": "{{count}} záložka", "tabCount_other": "{{count}} záložek", "apply": "Použít", "applyConfirmTitle": "Použít pracovní prostor", "applyConfirmDescription": "Použitím „{{name}}“ zavřete aktuální karty a nahradí je uloženým uspořádáním tohoto pracovního prostoru. Neuložené změny aktuálního rozvržení budou ztraceny.", "applyConfirmButton": "Použít pracovní prostor", "updateWithCurrent": "Aktualizovat s aktuálním", "updateWithCurrentConfirm": "Přepsat „{{name}}“ aktuálním uspořádáním tabulací?", "rename": "Přejmenovat", "duplicate": "Duplikát", "duplicateNameSuffix": "{{name}} (kopie)", "setDefault": "Nastavit jako výchozí", "unsetDefault": "Odebrat jako výchozí", "defaultBadge": "Výchozí", "lastSession": "Poslední sezení", "lastSessionDescription": "Automaticky aktualizováno s vaším posledním uspořádáním karet. Použijte tuto funkci k obnovení toho, co jste měli otevřené.", "lastUsed": "Naposledy použité {{time}}", "neverUsed": "Nikdy nepoužíváno", "tabsSkipped": "Použitý pracovní prostor — {{count}} přeskočeno (hostitel již neexistuje): {{names}}" } } }, "nav": { "workspaces": "Pracovní prostory" }, "onboarding": { "workflow_workspaces": "Pracovní prostory", "workflow_workspaces_desc": "Uložte si sadu otevřených karet a celé rozvržení si znovu otevřete později." }, "hosts": { "docsLink": "Zobrazit dokumenty" } }