chore: sync Crowdin translations

This commit is contained in:
LukeGus committed 2026-10-02 06:39:59 +00:00
1 parent 28e74de452
commit 307667ce0f
560 files changed
+46398 -46398

No files matched your search

@@ -2,69 +2,69 @@
"newUi": {
"sidebar": {
"workspaces": {
"title": "Workspaces",
"saveCurrent": "Save Current",
"saveCurrentTitle": "Save Current Workspace",
"saveCurrentDescription": "Save every open tab, split layout, and pane arrangement as a new named workspace.",
"nameLabel": "Name",
"namePlaceholder": "e.g., Prod Debugging",
"nameRequired": "Workspace name is required",
"colorLabel": "Color",
"workspaceCreated": "Workspace saved",
"workspaceUpdated": "Workspace updated",
"workspaceDeleted": "Workspace deleted",
"workspaceDuplicated": "Workspace duplicated",
"saveFailed": "Failed to save workspace",
"updateFailed": "Failed to update workspace",
"deleteFailed": "Failed to delete workspace",
"duplicateFailed": "Failed to duplicate workspace",
"loadFailed": "Failed to load workspaces",
"applyFailed": "Failed to apply workspace",
"deleteWorkspaceTitle": "Delete Workspace",
"deleteWorkspaceDescription": "Are you sure you want to delete \"{{name}}\"? This cannot be undone.",
"noWorkspaces": "No saved workspaces yet. Save your current tab arrangement to get started.",
"tabCount": "{{count}} tab",
"tabCount_other": "{{count}} tabs",
"apply": "Apply",
"applyConfirmTitle": "Apply Workspace",
"applyConfirmDescription": "Applying \"{{name}}\" will close your current tabs and replace them with this workspace's saved arrangement. Unsaved changes to your current layout will be lost.",
"applyConfirmButton": "Apply Workspace",
"updateWithCurrent": "Update with Current",
"updateWithCurrentConfirm": "Overwrite \"{{name}}\" with your current tab arrangement?",
"rename": "Rename",
"duplicate": "Duplicate",
"duplicateNameSuffix": "{{name}} (copy)",
"setDefault": "Set as Default",
"unsetDefault": "Remove as Default",
"defaultBadge": "Default",
"lastSession": "Last Session",
"lastSessionDescription": "Automatically updated with your most recent tab arrangement. Apply it to recover what you had open.",
"lastUsed": "Last used {{time}}",
"neverUsed": "Never applied",
"tabsSkipped": "Workspace applied, but {{count}} tab(s) were skipped because their host no longer exists: {{names}}",
"title": "Arbetsytor",
"saveCurrent": "Spara aktuell",
"saveCurrentTitle": "Spara aktuell arbetsyta",
"saveCurrentDescription": "Spara alla öppna flikar, delade layouter och rutorrangemang som en ny namngiven arbetsyta.",
"nameLabel": "Namn",
"namePlaceholder": "t.ex. produktfelsökning",
"nameRequired": "Arbetsytans namn krävs",
"colorLabel": "Färg",
"workspaceCreated": "Arbetsytan sparad",
"workspaceUpdated": "Arbetsytan uppdaterad",
"workspaceDeleted": "Arbetsytan raderad",
"workspaceDuplicated": "Arbetsyta duplicerad",
"saveFailed": "Kunde inte spara arbetsytan",
"updateFailed": "Misslyckades med att uppdatera arbetsytan",
"deleteFailed": "Misslyckades med att ta bort arbetsytan",
"duplicateFailed": "Misslyckades med att duplicera arbetsytan",
"loadFailed": "Misslyckades med att läsa in arbetsytor",
"applyFailed": "Kunde inte tillämpa arbetsytan",
"deleteWorkspaceTitle": "Ta bort arbetsyta",
"deleteWorkspaceDescription": "Är du säker på att du vill ta bort \"{{name}}\"? Detta kan inte ångras.",
"noWorkspaces": "Inga sparade arbetsytor ännu. Spara din nuvarande flikstruktur för att komma igång.",
"tabCount": "{{count}} flik",
"tabCount_other": "{{count}} flikar",
"apply": "Tillämpas",
"applyConfirmTitle": "Använd arbetsyta",
"applyConfirmDescription": "Om du använder \"{{name}}\" stängs dina nuvarande flikar och ersätts med den här arbetsytans sparade layout. Osparade ändringar i din nuvarande layout kommer att gå förlorade.",
"applyConfirmButton": "Använd arbetsyta",
"updateWithCurrent": "Uppdatera med aktuellt",
"updateWithCurrentConfirm": "Skriv över \"{{name}}\" med din nuvarande tabulering?",
"rename": "Döpa om",
"duplicate": "Duplicera",
"duplicateNameSuffix": "{{name}} (kopiera)",
"setDefault": "Ange som standard",
"unsetDefault": "Ta bort som standard",
"defaultBadge": "Standard",
"lastSession": "Senaste sessionen",
"lastSessionDescription": "Uppdateras automatiskt med din senaste flikstruktur. Använd den för att återställa det du hade öppet.",
"lastUsed": "Senast använd {{time}}",
"neverUsed": "Aldrig tillämpad",
"tabsSkipped": "Arbetsyta tillämpad, men {{count}} flikar hoppades över eftersom deras värd inte längre finns: {{names}}",
"timeAgo": {
"seconds": "{{count}}s ago",
"minutes": "{{count}}m ago",
"hours": "{{count}}h ago",
"days": "{{count}}d ago"
"seconds": "{{count}}sekunder sedan",
"minutes": "för {{count}}minuter sedan",
"hours": "för {{count}}timmar sedan",
"days": "för {{count}}dagar sedan"
}
}
}
},
"nav": {
"workspaces": "Workspaces"
"workspaces": "Arbetsytor"
},
"onboarding": {
"workflow_workspaces": "Workspaces",
"workflow_workspaces_desc": "Save a set of open tabs and reopen the whole layout later."
"workflow_workspaces": "Arbetsytor",
"workflow_workspaces_desc": "Spara en uppsättning öppna flikar och öppna hela layouten igen senare."
},
"permissions": {
"use": {
"title": "Use workspaces",
"description": "Save, apply and manage saved tab layouts."
"title": "Använd arbetsytor",
"description": "Spara, tillämpa och hantera sparade fliklayouter."
}
},
"hosts": {
"docsLink": "View docs"
"docsLink": "Visa dokument"
}
}